Εντελώς δωρεάν μεταφορικά και αντικαταβολή για παραγγελίες άνω των 65 ευρώ σε όλη την Ελλάδα!


ΤΩΡΑ ΣΤΗN ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΚΑΝΤΕ TIΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ EXPRESS ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗN ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ!

Η υγεία είναι η κορυφαία προτεραιότητα όλων μας και για αυτό το λόγο η LONSDALE HELLAS δείχνοντας υπευθυνότητα και σεβασμό προς το προσωπικό και τους πελάτες της και μετά από εντολή της κυβέρνησης έκλεισε προσωρινά τα φυσικά καταστήματα της λόγω του covid-19.

Για το λόγο αυτό αυτές τις δύσκολες για όλους μας ημέρες, κάνουμε σε όλους δώρο τα μεταφορικά για όλη την Ελλάδα και express παράδοση στη πόρτα σας τηρώντας όλους τους κανόνες ασφάλειας και υγιεινής!

  • Σε Αθήνα και Πειραιά η express παράδοση γίνεται σε χρόνο ρεκόρ για τα Ελληνικά δεδομένα και μάλιστα στις περισσότερες περιπτώσεις σε λιγότερο απο 24 ώρες απο την πραγματοποίηση της παραγγελίας σας! Για να σταθούμε όμως αντάξιοι της νέας μας πρωτοποριακής υπηρεσίας Lonsdale express και λόγω του πρωτόγνωρα μεγάλου όγκου παραγγελιών αυτές τις δύσκολες ημέρες οι άνθρωποι της Lonsdale δουλεύουμε ακατάπαυστα για να έχουμε την ευχαρίστηση να σας βλέπουμε να παραλαμβάνετε ενθουσιασμένοι και με ασφάλεια μέσα σε λίγες ώρες τα αγαπημένα σας προϊόντα στο σπίτι, πληρώνοντας με οποιοδήποτε τρόπο θέλετε! (Αντικαταβολή, κάρτα ή paypal).
  • Σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα οι παραγγελίες φεύγουν πάλι την ίδια ημέρα που θα πραγματοποιηθούν από τις κεντρικές μας αποθήκες στην Αττική για το προορισμό τους με την acs courier! Η παράδοση τους μπορεί να γίνει άμεσα, μέσα σε 1 ημέρα αλλά σε κάποιες περιπτώσεις λόγω της κατάστασης μπορεί να κάνει εώς και 3-4 ημέρες. Αυτό συμβαίνει σε όλες τις μεταφορικές σε όλη την Ελλάδα αυτές τις ημέρες λόγω του μεγάλου όγκου παραγγελιών εξαιτίας της καραντίνας. Παρόλα αυτά και λόγω της πολυετής συνεργασίας μας με την ACS courier έχουμε εξασφαλίσει εγγυημένα για όλους εσάς το καλύτερο χρόνο παράδοσης αυτές τις ημέρες!

Για ότι χρειαστείτε μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλεφωνικό μας κέντρο 2118002222 ή να μας στείλετε στο info@lonsdalehellas.gr

Mε αγάπη,

Η οικογένεια της Lonsdale Hellas.