Έως και -70% έκπτωση σε φούτερ, ζακέτες, φόρμες, μπουφάν, πρόλαβε τα εδώ.


ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΚΑΝΤΕ TIΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΚΑΙ EXPRESS ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ!

Η υγεία είναι η κορυφαία προτεραιότητα όλων μας και για αυτό το λόγο η LONSDALE HELLAS δείχνοντας υπευθυνότητα και σεβασμό προς το προσωπικό και τους πελάτες της είναι από τις πρώτες εταιρείες αθλητικών ειδών στην Ελλάδα που έκλεισε προσωρινά τα φυσικά καταστήματα της λόγω του covid-19 και συγκεκριμένα στις 16 Μαρτίου πρίν την υπουργική απόφαση για εταιρείες λιανεμπορίου.

Για το λόγο αυτό και για να δώσουμε το κίνητρο στους πελάτες μας να μείνουν στο σπίτι ασφαλείς αυτές τις σημαντικές και δύσκολες για όλους μας ημέρες, κάνουμε σε όλους από τη πρώτη ημέρα δώρο τα μεταφορικά για όλη την Ελλάδα και express παράδοση στη πόρτα σας τηρώντας όλους τους κανόνες ασφάλειας και υγιεινής!

  • Σε Αθήνα και Πειραιά η express παράδοση γίνεται σε χρόνο ρεκόρ για τα Ελληνικά δεδομένα και μάλιστα στις περισσότερες περιπτώσεις σε λιγότερο απο 24 ώρες απο την πραγματοποίηση της παραγγελίας σας! Για να σταθούμε όμως αντάξιοι της νέας μας πρωτοποριακής υπηρεσίας Lonsdale express και λόγω του πρωτόγνωρα μεγάλου όγκου παραγγελιών αυτές τις δύσκολες ημέρες οι άνθρωποι της Lonsdale δουλεύουμε ακατάπαυστα για να έχουμε την ευχαρίστηση να σας βλέπουμε να παραλαμβάνετε ενθουσιασμένοι και με ασφάλεια μέσα σε λίγες ώρες τα αγαπημένα σας προϊόντα στο σπίτι, πληρώνοντας με οποιοδήποτε τρόπο θέλετε! (Αντικαταβολή, κάρτα ή paypal).
  • Σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα οι παραγγελίες φεύγουν πάλι την ίδια ημέρα που θα πραγματοποιηθούν από τις κεντρικές μας αποθήκες στην Αττική για το προορισμό τους με την acs courier! Η παράδοση τους μπορεί να γίνει άμεσα, μέσα σε 1 ημέρα αλλά σε κάποιες περιπτώσεις λόγω των ημερών μπορεί να κάνει εώς και 4 ημέρες. Αυτό συμβαίνει σε όλες τις μεταφορικές σε όλη την Ελλάδα αυτές τις ημέρες λόγω του μεγάλου όγκου παραγγελιών εξαιτίας της καραντίνας. Παρόλα αυτά και λόγω της πολυετής συνεργασίας μας με την ACS courier έχουμε εξασφαλίσει εγγυημένα για όλους εσάς το καλύτερο χρόνο παράδοσης αυτές τις ημέρες!

Για ότι χρειαστείτε μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλεφωνικό μας κέντρο 2118002222 ή να μας στείλετε στο info@lonsdalehellas.gr

Mε αγάπη,

Η οικογένεια της Lonsdale Hellas.