Σε αυτές τις γιορτές κάνε το πιο έξυπνο δώρο με μια δωροκάρτα Lonsdale! Περισσότερα εδώ.


ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΤΕ ΤΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ LONSDALE

                                                                

Ίσως κάποια στιγμή να έχετε αναρωτηθεί για την διαφορά τιμών στα αυθεντικά προϊόντα LONSDALE των επίσημων καταστημάτων μας με αυτά στις διάφορες σελίδες στο διαδίκτυο και ίσως έχετε μπει στη διαδικασία να αγοράσετε ένα πολύ φθηνό προϊόν LONSDALE από το διαδίκτυο και στα πρώτα πλυσίματα διαπιστώσατε οτι ξεχείλωσε ή ξεθώριασε ή παρόλο που είναι μικρό νούμερο σας είναι πολύ φαρδύ και μακρύ.

Αυτό συμβαίνει διότι η εταιρία έχει δύο γραμμές παραγωγής. Την αθλητική, που είναι σε φαρδιά γραμμή, με απλά σχέδια, φτιαγμένη ως επί το πλείστον από συνθετικά υλικά για να μπορούν τα ρούχα να έχουν μικρό κόστος και εξυπηρετεί τις ανάγκες για καθημερινό, φθηνό αθλητικό ρούχο παρακάμπτοντας την εμφάνιση και την ποιότητα. Όλα τα προϊόντα αυτής της σειράς παράγονται και διακινούνται από Αγγλική αλυσίδα καταστημάτων.

Η δεύτερη γραμμή παραγωγής είναι το casual ποιοτικό ρούχο της LONSDALE που την έκανε διάσημη παγκοσμίως και θα βρείτε κατά την περιήγηση σας στη σελίδα μας και στα επίσημα καταστήματα μας. Σχεδόν όλα μας τα προϊόντα στην πλειοψηφία είναι από βαμβάκι.Τα ρούχα έρχονται σε στενή (slim fit) ή κανονική γραμμή (regular fit), ανάλογα τις προτιμήσεις του καταναλωτή και στο σωστό μήκος για να στρώνουν καλύτερα, τα t-shirts έχουν ζέρσεϊ πλέξη για να κρατάνε τα χρώματα ανεξίτηλα, οι στάμπες είναι ανθεκτικές και τα σχέδια προσεγμένα και μοναδικά ώστε να καλύπτουν όλες τις ανάγκες.

Σας συμβουλεύουμε να είστε επιφυλακτικοί όταν αγοράζετε ένα προϊόν LONSDALE και να προτιμάτε να το αγοράσετε από τα επίσημα καταστήματα της LONSDALE οπως και να κοιτάτε πάντα την σύνθεση του κάθε ρούχου και φυσικά να διαθέτει τα παραπάνω ταμπελάκια γνησιότητας ώστε να είστε σίγουροι για την αυθεντικότητα του!