Βρες ολοκαίνουρια styles εδώ!


ΜΗ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ LONSDALE

Δυστυχώς, όπως συμβαίνει σε πολλά δημοφιλή brands, τα σχέδιά μας είναι εύκολο να εκτεθούν σε άτομα που μπορεί να κατασκευάσουν και να πουλήσουν μη αυθεντικά προϊόντα. Σκοπός τους είναι να εξαπατήσουν τους πελάτες πωλώντας τους χαμηλής ποιότητας προϊόντα κατασκευασμένα από φθηνά υλικά ώς αυθεντικά προϊόντα Lonsdale και με αυτό το τρόπο να επωφεληθούν από την επιτυχία του brand μας.

Ορισμένες εκθέσεις τόνισαν ότι τα κέρδη που μπορούν να προκύψουν από την πώληση μη αυθεντικών προϊόντων χρησιμοποιούνται για τη χρηματοδότηση της τρομοκρατίας και του οργανωμένου εγκλήματος. Επιπλέον, υπάρχει συχνά σημαντικό ανθρώπινο κόστος, καθώς η παραχάραξη συνδέεται συχνά με την παιδική εργασία και τη σύγχρονη δουλεία.

Προκειμένου να καταπολεμηθεί αυτό το παράνομο εμπόριο μη αυθεντικών προϊόντων και να προστατευθούν οι καταναλωτές, δημιουργήσαμε μια ειδική ομάδα προστασίας του brand μας αποτελούμενη από δικηγόρους και ειδικούς κατά της παραποίησης / απομίμησης, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την καταπολέμηση της παραγωγής, προμήθειας και πώλησης μη αυθεντικών προϊόντων Lonsdale.

 

ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΜΗ ΑΥΘΕΝΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ LONSDALE

Αναγνωρίζουμε ότι μπορεί να είναι δύσκολο να γίνει διάκριση μεταξύ γνήσιου και μη αυθεντικού προϊόντος, ιδίως στο διαδίκτυο. Επομένως:

  • Πάντα να είστε προσεκτικοί για την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος Lonsdale από ιστότοπους που προσφέρουν σημαντικές εκπτώσεις, αλλοιωμένες φωτογραφίες και περιορισμένες αναφορές/περιγραφές που αφορούν το προϊόν που σας ενδιαφέρει.
  • Εφόσον έχετε ήδη αγοράσει κάποιο προϊόν και θέλετε να μάθετε την αυθεντικότητα του θα πρέπει να παρατηρήσετε αν υπάρχουν τα παρακάτω εικονιζόμενα ταμπελάκια αυθεντικότητας , προέλευσης , ανάλυσης ποιότητας αλλά και συμβουλής πλυσίματος.

H αγορά προϊόντων από μη εξουσιοδοτημένα καταστήματα είναι πάντα με δική σας ευθύνη. Αυθεντικά προϊόντα Lonsdale θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.lonsdale.gr και στα επίσημα καταστήματα Lonsdale τα οποία θα βρείτε στην αντίστοιχη κατηγορία ''καταστήματα'' εδώ στον ιστότοπο μας.


ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ
Εάν εντοπίσετε ένα ηλεκτρονικό ή φυσικό κατάστημα που μπορεί να προβάλει ή να προσφέρει μη αυθεντικά προϊόντα Lonsdale ή εάν έχετε αμφιβολίες σχετικά με τη νομιμότητα ενός προϊόντος που έχετε αγοράσει από κάποιο ηλεκτρονικό ή φυσικό κατάστημα, επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 2118002222 ή με email στο info@lonsdalehellas.gr και δώστε μας όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες (εικόνες του είδους που αγοράσατε, του σχεδίου και διεύθυνσης του εμπόρου ή / και της διεύθυνσης του ιστότοπου). Αυτό θα μας βοηθήσει να εντοπίσουμε το πρόβλημα και να το παρακολουθήσουμε ανάλογα.

Σας ευχαριστούμε για τη βοήθειά σας στην προστασία του brand της Lonsdale.